Dyra ponnyer

Red 2 riktigt dyra ponnyer idag. Ska rida både remie och pantis i 2 veckor framåt nu. Vill inte gå in och skriva uppsatser om hur jag jobbadehästarna idag men de gick iaf skitbra!

 

Rubrik

Red pantis idag, dressyr vilket gick jävligt bra. Hon har aldrig gått så bra på bettet innan. Blev sjukt tårögd! Min FINAFINA ponny ♡
Är dock för trött för att blogga, sovit ca 4 timmar varje natt hela veckan. Det resulterade att jag nästan somnade på pantis i slutet av passet idag, haha!
Jaja, puss





Åhhhhh ♡

Pantis gick så jääääävla bra i dressyren idag, fyfan alltså! ♡


Jaha

Idag har jag gjort mitt livs största misstag och mitt livs bästa inköp. (Nästan i alla fall)
Har gjort av med alla mina 2000 spänn nu efter jul, serri på 2 veckor har jag gjort av med 2000????? 
Jaha, införskaffade mig högtalare till rummet idag, med bas och grejer, 500 och fett prisvärt. Alla de andra pengarna har jag lagt på kläder och fika ':-)))))'.
Är i alla fall väldigt nöjd med ångesten finns kan jag lova! Jag som skulle slutmäta pantis nu och sen tävla henne. Det gick ju sådär.. 
Måste seriöst hålla i pengarna jag får in nu. 
Pantis vilade idag med andra ord, min fina snutt <3





Uteritt på hacket

Haha, shit pommes va pigg pantis va idag! Skulle rida med hacket för en gångs skull och det var ju inte den smartaste idén direkt! Red som sagt ut och tog på huva och skulle se om det hjälpte lite åtminstone, tror ni på det själva eller? Hon var skit pigg verkligen. Fick skritta i princip hela rundan för hon va så pigg, haha! Hacket går hon ju inte bromsa på, tyvärr :/
Ska nog införskaffa mig ett novabett efter allt nu. Se om hon går bättre på det för tredelat är nog en aning för svagt ändå, speciellt nu när jag lugnat mig i handen. 
Såhär snygg va pantalonas idag iaf!


Det är ju nästan så att man blir lite kär i henne ändå 😏 

ojoj

har inget bloggsug som ni kanske märkt men kollar in här lite då och då!
Pantis är galen just nu, hon är mer i luften än på marken, inga stegringar men mer att hon är stark och pigg. Red ut 1 mil i förrgår, red dessutom ut på kvällen när det var kolsvart vilket var skit mysigt!
Igår va jag i stan med Wilma och hittade en t-shirt som jag köpte med mig hem. Åkte sen till Lisa och sov där. Vi kollade på andra avenyn i 12 timmar, fettttt.
För övrigt har lampan på ridbanan varit sönder vilket har gjort att jag inte haft lika stor möjlighet till att rida. 
Vi har köpt en ny lampa nu och ska se om den passar, annars vilar pantis från ridning idag och så går jag ut och Tricktränar eller nåt istället, det var sjukt längesen nu iaf!

Det finns ganska många anledningar till att jag slutat blogga. Dels för jag hittar på massa som jag inte vill ska komma ut på bloggen och då finns det knappt inget jag har att skriva. Sen oxå för att jag inte orkar och glömmer bort bloggen. Tyvärr.




Svar på tal


Måste bara meddela att det är väldigt gulligt att ni stör er så jävla mycket på vad jag gör och hur jag tänker. MEN jag gör vad fan jag vill med min kropp, jag umgås med vem jag vill, jag sminkar mig hur jag vill, jag ligger med vem jag vill, jag är tillsammans med vem jag vill, jag kysser vem jag vill och om ni inte fattat det nu så gör jag precis vad fan jag vill med mitt liv. Så in your face motherfuckers. Brinn i helvetet :)


bilder 3 januari

 

RSS 2.0