världens finaste

ska försökaaaaaa skriva inlägg så fort jag känner lite sug efter bloggen och idag gjorde jag faktiskt det för Pantis gick så sjuuuuuukt bra, helt sjukt asså. Red barbacka på ängen och meningen var egentligen att vi inte skulle rida så länge, började rida i genom henne så gott det gick i skritt och trav, och på ena långsidan av ängen har det vält en stor gran så den tog vi fart och hoppade över, barbacka och allt! Gissa om hon var glad? ;)
Har inte hoppat Pantis på jätte länge heller så hon var extra taggad! Hon tog sjukt luftiga och använde hela kroppen till att hoppa, kändes så sjukt skönt!
Efter det jobbade jag mer form och hon slöppte efter rejält på slutet, solen var ju framme och allt bara flöt på! så himla skönt för har väntat på att hon ska gå såhär bra vääääldigt länge nu!
babe <3
 

10 februari

ja, vad ska man säga.. ett väldigt behövligt uppehåll av bloggen kanske, fattar inte hur fan jag lyckades hålla mig ifrån bloggen såhär länge, kollar inte ens statistiken längre. I vilket fall som helst så sitter jag nu på golvet i mitt rum och väntar på att alla bilder från min iphone kan överföras till datorn så jag kan radera typ allt i mobilen då den verkligen är full på minne. Pantis är lite halvt skadad, hennes mule är helt sönderkliad, den är torr och det har spruckit så det blöder, helt sjukt äckligt. Imorgon ska hon få en väääääääldigt lång ridtur i skogen, red ut på hacket igår vilket verkligen inte var uppskattat av mig direkt då hon är för stark för hacket verkligen så fick rida hem vilket var väldigt surt :/ Hon har blivit fett fin i skritten och traven nu, galoppen kan väl diskuteras...hehheheheh.

Ja, vad annars? börjat gymma med mina äldre killkompisar nu, fettttt kul, rekomenderas verkligen om man har nån duktig som tränar en. Idag skippade jag gymmet dock för var i stan med mamma, bästa med att shoppa med henne är väl egentligen att hon betalar allt och skämmer bort mig lite extra ;) Fick en ny plattång, en tröja från gina och så gick jag och klippte mig lite sådär oväntat, hatar att klippa mig men det var verkligen behövligt!
 
Kände verkligen att bloggsuget kom tillbaka nu när min dator börjat funka igen, får se hur länge det håller dock ;) ha det så bra babes :*
en vääääääääääääldigt gammal bild på mig och Remie, jofahjälm och grejer <33333333

foton 1 februari

 

RSS 2.0